Amigurumi töltőanyag

ÚJDONSÁG!
10 dkg - 20 dkg és 1 kg-os kiszerelésben is rendelhető.
Ez a töltőanyag speciális kártoló technológiával előállított vattaszerű poliésztergolyó, melynek előnye, hogy ha párna, vagy amigurumi játékfigurák töltéséhez használjuk és azt keményre tömjük, szála nem bújik át a horgoláson vagy a szöveten és tapintásuk kellemesen rugalmas lesz.
Horgolt vagy hímzett díszpárnáink ágyneműink könnyen felrázhatóak, fellazíthatóak, eredeti formájukat és minőségüket a rendszeres használat során is hosszan megőrzik.
Ágynemű, párna és paplan töltésére is kiváló, jól steppelhető.
Ez az anyag 40 fokon mosható. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy olyan párnát, vagy amigurumit amely rendkívül rugalmas, puha, kellemes tapintású és meleg.

 

kosárba

TMG100

Műszálgolyó töltőanyag AMIGURUMIHOZ ÉS PÁRNÁHOZ (10dkg-os kiszerelés)

ár: 320 Ft
anyagösszetétel: 100%PE
kiszerelés: 100 g/motring
válasszon méretet:
ÚJDONSÁG! 
10 dkg - 20 dkg és 1 kg-os kiszerelésben is rendelhető.
Ez a töltőanyag speciális kártoló technológiával előállított vattaszerű poliésztergolyó, melynek előnye, hogy ha párna, vagy amigurumi játékfigurák töltéséhez használjuk és azt keményre tömjük, szála nem bújik át a horgoláson vagy a szöveten és tapintásuk kellemesen rugalmas lesz. Horgolt vagy hímzett díszpárnáink ágyneműink könnyen felrázhatóak, fellazíthatóak, eredeti formájukat és minőségüket a rendszeres használat során is hosszan megőrzik. Ágynemű, párna és paplan töltésére is kiváló, jól steppelhető. Ez az anyag 40 fokon mosható. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy olyan párnát, vagy amigurumit amely rendkívül rugalmas, puha, kellemes tapintású és meleg.