KÖTŐFONALAK

A legkeresettebb kötőfonalak, közöttük az ALIZE kötő- és horgolófonalak széles választékát találja ITT ÉS MOST webáruházunkban kötési tanácsadással.
--------------------------------

Kedves Vásárlónk! Kedves Látogatónk!

Gobelin webáruházunk több mint 4000 darabos kínálatát látva vásárlóink nem csak az online árurendeléseikkel tisztelnek meg bennünket, hanem egyre többen veszik a fáradtságot és személyesen látogatják meg szegedi boltunkat a Pántlika Rövidáru Boltot a Vedres u. 2 sz alatt.
Látogatásuk alkalmával a sokféle gobelin minta mellett, nagy megelégedéssel látták kötőfonal és kötési kellék kínálatunkat is és egyre többen kérték, egészítsük ki webáruházunk kínálatát ezzel az áruféleséggel.

Így közkívánatra most elkezdtük, a kapható kötőfonalak és kötési kellékek feltöltését a webáruházba a "KÖTŐFONALAK" kategóriához.
A feltöltés egy hosszabb folyamat, ezért most még nem láthatják a teljes kínálatunkat, de igyekszünk, hogy mielőbb a lehető legtöbb kötőfonalat és kötési kelléket bemutathassuk. Türelmüket köszönjük.

A Melina Gobelin webáruház kötőfonal kínálatának kialakításakor, igyekszünk odafigyelni, hogy csak olyan termékeket találjon webáruházunkban, melyekkel vagy azonnal, vagy legkésőbb 10 munkanapon belül kiszolgálhatjuk.
Határozottan törekszünk arra, hogy kedvező áron de jó minőségű, termékeket kínáljunk.
Ezért kínálatunk szinte naponta változik. érdemes rendszeresen látogatni oldalunkat.

Technikai tanácsunk: ha a képre kattint , akkor azt nagyítva is megnézheti. A kép mellet van egy háromszög alakú lapozógomb. Ennek használatával legtöbbször a választott fonalból készült modellt, vagy az anyagvágatot is megtekintheti.

Kívánjuk érezze jól magát webáruházunk kötőfonal oldalain és kellemes böngészést kívánunk. Készséggel várjuk érdeklődéseit.