Törzsvásárlói szabályzat

Bevezető

Egyre többen vannak, akik szeretett hobbijuknak élve vásárlásaikkal rendszeresen felkeresik webáruházunkat. Kínálatunkkal és szállításainkkal kapcsolatos megelégedettségükről e-mailben tájékoztatnak, segítőkész észrevételeiket megírják.
Nagy örömünkre szolgál, hogy sokuk kérésének is eleget téve webáruházunk fejlesztése során, megvalósíthattuk törzsvásárlói rendszerünket.
A felhasználói fiók azonosítója alapján, az első bejelentkezés óta figyelemmel kísérjük a webáruházunkban eszközölt vásárlásokat. A fejlesztés során ezt a lehetőséget használjuk a törzsvásárlói rendszerünk működtetéséhez, hogy rendszeres árkedvezményekkel háláljuk meg vásárlóink hűségét.
Törzsvásárlóinknak lehetőségük van, hogy az azonos felhasználói fiókról érkező rendelések értékének gyűjtésekor a fiók tulajdonosával összefogva, a hozzátartozók, munkatársak, barátok, ismerősök, sőt klubok is együttesen rendeljenek. Így egyre többen részesülhetnek árengedményben.
Emlékeztetjük, hogy az egytételű 25000Ft feletti áruérték esetén a szállítási költség is megtakarítható, mert a szállítás ingyenes.
Törzsvásárlóinknak kívánunk kedveskedni azzal is, hogy az egyéb akcióink mellett, kizárólag Törzsvásárlóinknak időszakos árkedvezményes akciókat szervezünk.

Kérjük, tanulmányozza át szabályzatunkat és éljen a lehetőséggel. Legyen Ön is rendszeres törzsvásárlónk. Kérdéseit, észrevételeit továbbra is szívesen fogadjuk.
Kívánjuk, érezze jól magát gobelin webáruházunkban.


A MELINA GOBELIN WEBÁRUHÁZ TÖRZSVÁSÁRLÓI SZABÁLYZATA

1. Törzsvásárlónk lehet mindenki, aki webáruházunkban regisztrál és az üzletszabályzatunknak megfelelően megvalósult, a 4. pontban meghatározott értékhatároknak megfelelő sikeresen lezárt vásárlásokat eszközöl. Lezártnak tekintendő az a vásárlás, melynek kiszállítása- és az ellenérték kifizetése megtörtént, valamint, a termék kézhezvételének napjától számított tizennégy munkanapos elállási jog érvényesítésére nyitvaálló határidő lejárt.

2. A webáruházba való regisztrációkor a rendszer egy egyedi azonosítóval ellátott felhasználói fiókot hoz létre. A felhasználói fiók azonosítót - egyéb adataival együtt- a 'vásárlói adatok' menüpontban találhatja meg. A felhasználói fiók azonosító az áruház működésésnek ideje alatt változatlan marad abban az esetben is ha Ön él a lehetőséggel és bejelentkezés után egyéb nyilvántartott adatait, (e-mail címét, belépési jelszavát, nevét, vagy lakcímét) megváltoztatja. Egy személy több felhasználói fiókkal is rendelekezhet. Két, vagy több felhasználói fiók összevonására azonban nincs lehetőség

3. Gobelin webáruházunk automatikusan rögzíti és összesíti megrendeléseit. Az összesítést, a rendelések nyivántartását és a kedvezmények számítását is a rendszer felhasználói fiókonként végzi el. A különböző fiókokról leadott rendelések – függetlenül a fiókok tulajdonosának kilététől – külön összegzés és számítás alá esnek, összevonásukra nincs lehetőség.

4. A megrendelések összértéke alapján három kategóriában juthat törzsvásárlói árengedményhez:
4.1. 50 000Ft-ot meghaladó összértékű vásárlás esetén, * -os törzsvevőnk lesz és minden további vásárlása után 10% árengedménnyel szállítunk.
4.2. 100 000Ft-ot meghaladó összértékű vásárlás esetén **-os törzsvevőnk lesz és minden további vásárlása után 15% árengedménnyel szállítunk.
4.3. 200 000Ft-ot meghaladó összes vásárlás esetén ***-os törzsvevőnk lesz és minden további vásárlása után 20% árengedménnyel szállítunk.

5. A törzsvásárlói rendszerünk, a Melina Gobelin Webáruházunkban korábban leadott minden sikeres online vásárlásának értékét beszámítja. A vásárlások értéke folyamatosan gyűjthető, azok webáruházunk működési idején belül nem évülnek el és nem törlődnek.

6. Vásárláskor mindig azt a kedvezményt számítjuk, ami a bejelentkezéskor volt érvényben. A magasabb árkedvezmény az újabb bejelentkezést követőn jelenik meg.

7. Programunk kizárólag a Melina Gobelin Webáruházunkban leadott online megrendelések gyűjtésére képes. Az egyéb módon (telefon, e-mail, személyes vásárlás) eszközölt vásárlásokat rendszerünk nem tudja számon tartani, ezért ezek az értékek törzsvevő rendszerünkbe nem kerülnek be.

8. Különböző jogcímen járó árengedmények nem vonhatók össze. Webáruházunk törzsvásárlói rendszere, mindig az Önnek járó legmagasabb árengedményt számítja. Az így vásárolt termékek az árengedményes árakon kerülnek beszámításra vásárlásai összértékébe.

9. A Törzsvásárlói kedvezmény nem vonatkozik a szállítási költségre.

10. Törzsvásárlóinkat akcióinkról, újdonságainkról és rendezvényeinkről elsőként értesítjük, amennyiben hírleveleinkre igényt tartanak.


Fontos!
Ha eltérő felhasználói fiókról érkeznek megrendelései, akkor rendszerünk ezeket külön-külön kezeli és ezek összevonására nincs lehetőség.
Javasoljuk, hogy ha több regisztrációval rendelkezik Melina Gobelin Webáruházunkban, azok közül csak egyet használjon, annak érdekében, hogy vásárlásainak értékei egy helyen gyűljenek