Segítség az áruház használatához

Kedves Látogatónk!

Örülünk, hogy a gobelin és a gobelin készítés szeretete kapcsán Önnel is találkozhatunk Melina Gobelin Webáruházunkban.
Munkánkkal szeretnénk, a lehető legtöbb segítséget megadni tájékoztatásához és vásárlásához, hogy tevékenységünkkel kiérdemeljük elismerését.
Ha elakad, vagy tanácstalan, kérjük forduljon munkatársainkhoz a ’ kapcsolat ’menüpontban található elérhetőségeinken.

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy hibával, kellemetlenséggel, találkozik oldalaink böngészése közben. Ha esetleg ilyen előfordul, megértő türelmét kérjük, és azt, hogy elérhetőségeinken tájékoztasson a tapasztalt hiányosságról. Ugyanitt várjuk segítőkész észrevételeit és a megrendeléssekkel, szállítással kapcsolatos kérdéseit.

Bemutatott termékeink

A képek mellett részletesen megtalál minden fontos információt.

  • Az 'EGYEDI DARAB' ikon azt jelenti, hogy kínálatunkban ebben a formájában azonos áru nem található. Megrendelés esetén az ajánlat eltűnik kínálatunkból.
  • Az akciós áruk között bemutatott termékeink a készlet erejéig tartanak. Hogy rendelését ki tudjuk-e szolgálni, az a visszaigazoláskor derül ki.
  • Ezen a helyen tájékoztatjuk fogyasztóinkat az elállási jog hiányáról is, amely olyan áru értékesítése esetében fordul elő, amelyet kifejezetten a megrendelő kérésére állítottunk elő.
  • Számos képünknél, a nagyítást követően, képsorozatokat, vagy a kép különböző nagyításait, esetleg elhelyezési tanácsot láthat, ha használja a kép oldalánál található lapozó gombot. A jobb oldali gombbal előre lapozhat, a baloldalival visszafelé.
  • A sorozatképek egyidejű megrendelésével, jelentős összegeket takaríthat meg. Ezt a lehetőséget, a képek melletti információk között is megtalálja.

Áruházi kalandozások, kosár, rendelés

Ön kedve szerint kalandozhat osztályainkon, az ott található ezernyi kép között.

A legjobban tetsző mintákat kosarába teheti, a kép adatlapja melletti kosár ikonra kattintva. A darabszám megadásával egy termékből többet is a kosarába tehet, ha a fehér téglalapba kattint. A darabszám megváltoztatásához az adott termék sorában kattintson a + és - ikonokra..
Amennyiben egy terméket ki szeretne venni a kosarából, kattintson a termék sorában a jobb oldali törlés ikonra. A kosár tartalmát bármikor megtekintheti, ha a fenti menüsorból 'kosár' gombra kattint. A termékeket bármikor a rendelés elküldése előtt kiveheti kosarából.

Az estleges adatbeviteli hibák kijavítására a megrendelés véglegesítéséig a „vissza a kosárhoz”, vagy a „vissza” feliratokra kattintva van lehetőség.
Amennyiben Ön bejelentkezett az áruházba, a kosár oldalról léphet tovább a rendeléshez. Itt megadhatja az adott rendeléshez tartozó szállítási címet, majd a 'megrendelés' gombra kattintva leadhatja rendelését. A rendszer a leadott rendelést automatikusan visszaigazolja az Ön e-mail címére. Minden rendeléshez egyedi azonosító szám tartozik, a rendeléssel kapcsolatos ügyintézés során erre a számra hivatkozhat. Rendelésének feldolgozása után az egyes tételek szállítási idejéről külön e-mailben értesítjük.
Az esetleg tévesen küldött rendelését a 'kapcsolat' menüben található elérhetőségeinken mondhatja le a csomag feladását megelőző időpontig.

A kosárban és a rendelés oldalon megadott árak mindig az ÁFA-val növelt forintban megállapított vételárat és szállítási költséget jelentik. Az euro árak tartalmazzák a feladó banki költségeit is.

Regisztráció, vásárlói adatok

Áruházunkban csak regisztrált vásárlóink adhatnak le rendelést. A regisztráció ingyenes, vásárlási kötelezettséget nem jelent.
Regisztrálni a 'regisztráció' menüpontban található űrlap kitöltésével lehet. A vásárlók azonosítása e-mail cím és belépési kód segítségével történik, belépési kódját az Ön által megadott e-mail címre küldjük.

Vásárláskor számláját a regisztráció során megadott számlázási névre és címre állítjuk ki. Rendelés leadásakor a regisztrációkor megadott alapadatokat tekintjük szállítási adatoknak, de ezeket minden rendeléshez külön is megadhatja.

A regisztrációkor megadott adatait és belépési jelszavát bejelentkezés után Ön bármikor megváltoztathatja a 'vásárlói adatok' menüpontban. Itt módosíthatók a regisztráció során keletkezett esetleges adatbeviteli hibákat is.