Hírek, újdonságok

2019.07.04.

Új saját tervezésű gobelin minta

Látogatóink kérésére döntöttünk úgy, hogy időről időre olyan különleges gobelinmintákat tervezünk melyek festett mintalapként eddig nem kerültek forgalomba.
Most örömmel értesítjük, hogy elkészült legújabb mintánk a  festői szépségű Genfi tó patján lévő ódon Chilloni kastélyról. A minta m-ár meg is vásárolható webáruházunkban és Szegeden a Vedres u. 2. sz alatti Pántlika Rövidáru Szaküzletünkben.


 


Chillon váraGenfi-tó keleti végében, Villeneuve és Montreux között, egy sziklára épült vízivár. Az építményt már a 12.században említik. Több történelmi korszakot átvészelve, ma Svájc leggyakrabban látogatott történelmi épülete. Évente kb. 300 000 látogató tekinti meg.


 


Romantikus szépsége, a vízpart és a távoli bércek látványa sok művészt és fotóst ihletett alkotásra. Ezért választottuk legújabb gobelin mintaajánlatunk tárgyává, remélve, hogy látogatóink tetszését is megnyeri.


 


A MELINA DIZÁJN gobelinmintákat megtekinthetik "Legújabb saját mintánk" menüben.

2019.06.01.

A Pántlika Rövidáru Bolt nyitvatartása

A PÁNTLIKA RÖVIDÁRU- FONAL- és GOBLIN Szaküzletünk megújult gyönyörű környezetben hetente frissülő árukínálattal várja vevőit. Pántlika Rövidáru Bolt 6726 Szeged, Vedres u. 2. sz. Nyitvatva: Hétköznap   9 - 16 óráig Szombaton   9 - 12 óráig A webáruházunkban megrendelt termékek, boltunkban is átvehetők! Pántlika üzletünkben is készséggel várjuk vásárlóinkat !
2019.05.24.

SZUPER TÖLTŐANYAG

ÚJDONSÁG! A MOST ÉRKEZETT kiváló minőségű töltőanyag speciális kártoló technológiával előállított vattaszerű poliésztergolyó, melynek előnye, hogy ha párna, vagy amigurumi játékfigurák töltéséhez használjuk és azt keményre tömjük, szála nem bújik át a horgoláson vagy a szöveten és tapintásuk kellemesen rugalmas. Horgolt vagy hímzett díszpárnáink ágyneműink könnyen felrázhatóak, fellazíthatóak, eredeti formájukat és minőségüket a rendszeres használat során is hosszan megőrzik. Ágynemű, párna és paplan töltésére is kiváló, jól steppelhető. Ez az anyag 40 fokon mosható. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy olyan párnát, vagy amigurumit amely rendkívül rugalmas, puha, kellemes tapintású és meleg. 10 dkg - 20 dkg és 1 kg-os kiszerelésben is rendelhető. Katt a töltőanyaghoz