Ergonómikus körkötőtű
4,5 mm

Ergonomikus körkötőtű a világújdonság! Ergonomikus körkötőtű . A kötés csodája! Ergonomikus körkötőtű Az ergonomikus körkötőtű hegye. A csoda! A háromszög forma, amin csak úgy siklik a fonal A cseppformájú tőhegy Az ergonomikus körkötőtű lágy acélbetétes sodronya  
PR215805
ár: 2 045 Ft

kosárba

válasszon méretet:
A PRYM EGYENES ERGONOMIKUS KÖTŐTŰJE UTÁN VÉGRE MEGÉRKEZETT A PRYM
ERGONOMIKUS K Ö R K Ö T Ő T Ű J E IS!!!

A harmadik évezred kötéstechnikai világújdonsága az Ergonomikus körkötőtű! Elegáns csomagolásban!
BEVEZETŐ ÁRON KAPHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN és boltunkban a
PÁNTLIKÁBAN ! (Rövidáru Bolt Szeged, Vedres u. 2. )

A Prym németországi gyárában feltalálták és megalkották az emberi kéz anatómiájához leginkább alkalmazkodó új eszközt, az ergonomikus kötőtűt.
Az emberiség ruházata elkészítéséhez már több ezer éve használ kötőtűt. A hagyományos tűkkel összhangban és azonos elvek alapján az új kötőtű új lehetőséget biztosít használóinak. A végén cseppformájú hegy van, majd egy hengeres szár következik, ami háromszög alakú szárrésszel. A szem innen simán csúszik a lágy bevonatú acélsodrony betétes zsinórra. Az alkotók minden apróságra figyelve fejlett és korszerű kötőeszközt alkottak, amelyben minden résznek külön funkciója van.
A cseppformájú kötőtűvéggel a fonal könnyen kezelhető, a szem nem csúszik le, kezdő és tapasztalt kötő egyaránt gyorsan és egyszerűen haladhat a bonyolult minta készítésekor is.
A kialakított szem a hengeres szárra kerülve tökéletes formát alkot, majd útját folytatva a háromszög alakú részen, a szemek könnyen, szabadon siklanak puha de erős zsinórra. Kötés közben a szemek nem szorulnak a tűre, azokat nem kell kézzel továbbítani.

Eddig csak egyenes és zokni kötőtű készült ergonomikus rendszerben. De mostantól már kapható a körkötő változat is. A működési rendszerük azonos. A tűvégeket egy erős, lágy acél sodronybetétes puha műanyagbevonatú 80 cm hosszú zsinór köti össze.

Az ergonomikus kötőtűk alapanyaga rendkívül könnyű, nagy teljesítményű tökéletesen sima, fényezett alabástrom fehér műanyag. Kellemesen rugalmas, tökéletesen idomul a kéz formájához.Jó fogású és pihentető vele a kötés. Minden típusú fonalhoz, gyapjúhoz is élvezetes a használata. Tapintása nem hideg, sima felületén könnyedén siklanak a szemek. Kötés közben a kéz nem fárad el, mint a fém vagy a fa alapanyagból készült kötőtűnél.
Figyelje a hamisítatlan márkajelzést mely a tű közepén jól olvasható, a lakkozott felületen.

Kössünk egyszerűen, jobbat, többet! Élvezze a kötés örömét!