Hírek, újdonságok

2017.11.22.

GYAPJÚFONAL ÚJDONSÁG!!!

Óriási meglepetéssel készülhet a karácsonyra!

VILÁGSZÍNVONALÚ GYAPJÚFONAL, WEBÁRUHÁZUNKBAN ÉS SZEGEDEN A PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS FONALBOLTBAN!

100% EREDETI AUSZTRÁL MERINÓ GYAPJÚFONAL!

Az ausztrál merinó juh gyapja a világon a legfinomabb gyapjú minőség. A selymesen vékony hosszú elemi szálaknak köszönhetően: könnyű, lágy, puha tapintású. Nem szúrós, nem gyűrődik, antibakteriális és antisztatikus. Kiváló nedvszívó és mindig száraz tapintású. A remekül szigetel, a test melegét megőrzi. Tartós és nagyon komfortos viselet.

A 100% -ban eredeti ausztrál merinó gyapjúból készült ALIZE MERINÓ ROYAL fonal .


Választékunkat ide kattintva tekintheti meg
2017.11.20.

MA INDULÓ ÁRENGEDMÉNYES AJÁNLATUNK!!!

ÁRENGEDMÉNYES AKCIÓS KÍNÁLAT!!
(amíg a készlet tart)
Minden Bella típusú melírozott színű kötőfonal, MOST: 790Ft/ mtr helyett CSAK 555,-Ft/mtr.

EZ EGY REMEK AJÁNLAT!!!
Ide kattintva megtekintheti színválasztékunkat
2017.11.12.

ÁRENGEDMÉNYES AJÁNLATUNK!

SZENZÁCIÓS ÁRENGEDMÉNYES AKCIÓS AJÁNLAT!!
(amíg a készlet tart)
Az ALIZE FUNNY kötőfonal akciós ára MOST: 980Ft/ mtr helyett CSAK 615,-Ft/mtr.

Buklé jellegű gyapjútartalmú, könnyen kezelhető elegáns kötőfonal.
KELLEMES VISELET!

Ide kattintva nézze meg kínálatunkat
2017.07.04.

Pamut zsebkendők.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Webáruházi árukínálatát gyönyörű pamut zsebkendőkkel bővítettük. Könnyű női batiszt zsebkendők, világos és sötétebb színű tarkánszőtt férfi zsebkendők egyaránt választhatók.
Fehér női és férfi zsebkendőt, valamint gyász zsebkendőt is itt válasszon !

A ZSEBKENDŐKET, MOST KEDVEZMÉNYES BEVEZETŐÁRUN KÍNÁLJUK.
2017.07.03.

Már lehet keresni a termékeink között

Vásárlóinknak is már régi vágya, hogy könnyebben találják meg kínálatunkba a keresett terméket.
Most jutottunk el odáig, hogy a kezdőoldalunk jobb felső sarkában már lehet a termékeinket megnevezés szerint keresni. Ha valaki például piros színű terméket szeretne, akkor elegendő beütni a szót "piros" és rendszerünk egymás után megmutat minden terméket melynek a nevében benne van ez a szó. Ha tulipános gobelinmintát szeretne csak a " tulipán" szót kell beírnia és minden tulipános minta megjelenik, ami a kínálatunkban van.

Mivel arra törekedtünk, hogy minél előbb bevezessük ezt a szolgáltatást ezért a "Keress!" gombot még nem tudjuk használni, de helyette az "Enter" gomb megnyomásával remekül működik. További hiányosság még, hogy a rendszer nem ismeri az "ő" és "ű" betűket. Javasoljuk, hogy ezeket a betűket kereséskor ne használják. Rendszergazdánk dolgozik, hogy mielőbb tökéletesen működjön a keresőnk is.

KELLEMES ÉS ÖRÖMTELI KERESGÉLÉST KÍVÁNUNK WEBÁRUHÁZUNK ÚJ SZOLGÁLTATÁSÁNAK HASZNÁLATÁVAL!
2017.05.06.

AJÁNDÉKNAK AJÁNLJUK!

Elegáns és maradandó ajándék egy gyönyörű gobelinbetétes terítő, vagy asztali futó.
Megújult ajánlatunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik a közelgő anyák napjára még nem döntötték el, hogy szeretetük jeléül milyen nemes ajándékkal lepik meg Édesanyjukat.

A tű vagy selyem gobelinbetétes bársony terítő arany csipke, vagy arany sújtás szegéllyel nagyon elegáns ajándék és nemes dísze a lakásnak.
Kínálatunkat tekintse meg http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kesz-gobelin-hasznalati-es-disztargyak/gobelin-betetes-teritok?p=1 oldalunkon
2017.05.02.

Törzsvevőink figyelmébe!

Webáruházunk fejlesztése során bővítettük törzsvevőinknek szóló szolgáltatásainkat.
Ha Ön már törzsvevőnk, vásárlása során rendszerünk, már a kategóriának megfelelő 10 - 15 - vagy 20 %-al csökkentett fogyasztói áron kínálja a kiválasztott terméket. A kiszállítás is ennek megfelelő, árengedménnyel történik.
Éljen a lehetőséggel. Legyen Ön is a törzsvevőnk!

Tekintse meg TÖRZSVEVŐSZABÁLYZATUNKAT.
2017.03.16.

MÁR KAPHATÓ! ! !

Választékunkat megtalálja az alábbi címen:
http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/kotes-es-horgolas-kellekei/ergonomikus-koto-es-horgolotu

A harmadik évezred kötéstechnikai világújdonsága az Ergonomikus kötőtű! Elegáns csomagolásban!
MÁR BEVEZETŐ ÁRON KAPHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN és boltunkban a
PÁNTLIKÁBAN ! (Rövidáru Bolt Szeged, Vedres u. 2. )

A Prym németországi gyárában feltalálták és megalkották az emberi kéz anatómiájához leginkább alkalmazkodó új eszközt, az ergonomikus kötőtűt.
Az emberiség ruházata elkészítéséhez már több ezer éve használ kötőtűt. A hagyományos tűkkel összhangban és azonos elvek alapján az új kötőtű új lehetőséget biztosít használóinak. A végén cseppformájú hegy van, majd egy hengeres szár következik, ami háromszög alakú szárrésszel folytatódik és a tengely végén van a pattintható mélyedéssel ellátott fonalstop. Az alkotók minden apróságra figyelve fejlett és korszerű kötőeszközt alkottak, amelyben minden résznek külön funkciója van.
A cseppformájú kötőtűvéggel a fonal könnyen kezelhető, a szem nem csúszik le, kezdő és tapasztalt kötő egyaránt gyorsan és egyszerűen haladhat a bonyolult minta készítésekor is.
A kialakított szem a hengeres szárra kerülve tökéletes formát alkot, majd útját folytatva a háromszög alakú részen, a szemek könnyen, szabadon siklanak a tűszáron. Kötés közben a szemek nem szorulnak a tűre, azokat nem kell kézzel továbbítani.
A tű végén lévő többfunkciós gomb a szemek megállításán kívül arra is használható, hogy a kötés szüneteltetésekor a véggombokon lévő mélyedéseket a tűszárral összepattintva, azt egymáshoz rögzítve, a szemek ne csússzanak le a kötőtűről, így a kötés a tűn marad, amit az összekattintott fejek biztosítanak.

Nemcsak egyenes kötőtű készül ergonomikus rendszerben, hanem már kapható az ötdarabos dupla-hegyű zokni kötőtű készlet is mely csepphegyű és szintén ergonomikus rendszerű.

Az ergonomikus kötőtűk alapanyaga rendkívül könnyű, nagy teljesítményű tökéletesen sima, fényezett alabástrom fehér műanyag. Kellemesen rugalmas, tökéletesen idomul a kéz formájához, jó fogású és pihentető vele a kötés. Minden típusú fonalhoz, gyapjúhoz is élvezetes a használata. Tapintása nem hideg, sima felületén könnyedén siklanak a szemek. Kötés közben a kéz nem fárad el, mint a fém vagy a fa alapanyagból készült kötőtűnél.
Figyelje a hamisítatlan márkajelzést mely a tű közepén jól olvasható, a lakkozott felületen.

Kössünk egyszerűen, jobbat, többet! Élvezze a kötés örömét!
2017.03.09.

KÖTŐFONAL ÚJDONSÁG! MOST ÉRKEZETT !

MÁR RENDELHETŐ WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Az ALIZE fonalak legújabb generációja ez a bambuszt is tartalmazó a gyártó által legjobbnak nevezett puha selymes tapintású fonal, mely tiszta pasztell világos színei miatt a baby fonalak közé lett besorolva de kellemes viselete miatt kiválóan alkalmas tavaszi, nyári jellegű felnőtt ruházat készítéséhez is.

Most még csak nyolcféle ragyogó színből válogathat, de már várjuk további tizenkét szín szállítását is. Ha megérkezik azonnal megtalálja ezen az oldalunkon.

A bambuszról:
A bambusz szál az egyik legkellemesebb viseletű és egészséges szálas anyag. Termesztése nem igényel semmilyen vegyi kezelést, sőt műtrágyát sem mivel a növényt lehullott levelei táplálják. Ezért számít bio alapanyagnak. Ebből a nemes, tiszta alapanyagból ma már a pamutnál is több jó tulajdonsággal rendelkező ruházati alapanyag készül. A bambusz szálból készült ruházat légáteresztő és jó nedvszívó, gyorsan szárad. A bőrt melegben is szárazon és hűvösen tartja. Viselete komfortos, mivel kiváló hőszigetelő. Kiválóan őrzi antibakteriális tulajdonságait nem okoz allergiás tünetet. Puha, selymes és hűvös tapintású.

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

Tekintse meg választékunkat a: http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/bebi-es-gyermek-kotofonalak/alize-baby-best-kotofonal-nm1 oldalon
2017.02.02.

VILÁGSZÍNVONALÚ DMC HORGOLÓCÉRNÁK!

EZZEL A CÉRNÁVAL ÉLMÉNY A HORGOLÁS!

270 éve a kézimunkázók szolgálatában a DMC.

A kiváló minőségű kétszer mercerezett sima felületű, könnyen kezelhető Babylo horgolócérna teljes színválasztékát kínáljuk. 42 egyszínű és 7 melírozott káprázatos új színekkel, élményszerű a horgolás és csodálatos a kész munka.

Tekintse meg választékunkat webáruházunkban KATT IDE !