Hírek, újdonságok

2018.03.27.

Fonal AKCIÓ!

NYÁRI AKCIÓNK!
A BRAVO KÖTŐFONALAK SZÍNES NYÁRIAS SZÍNEIT MOST 30%-al OLCSÓBBAK 
475 Ft HELYETT 333 Ft.
KERESSE AKCIÓS AJÁNLATAINK KÖZÖTT!      
Ezúton is tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy  boltunk a PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS KÉZIMUNKA SZAKÜZLET Szeged , Vedres u. 2. Az itt látható TERMÉKEK nem csak webáruházunkban, de boltunkban is most ÁRENGEDMÉNNYEL KAPHATÓK.   http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/arengedmenyes-ajanlatunk?p=2 
2018.03.01.

50% ÁRENGEDMÉNNYEL OLCSÓBBAN!

MOST 50%-os ÁRENGEDMÉNNYEL OLCSÓBBAN AJÁNLJUK!  
I g a z i   m e g l e p e  t é s !
Elegáns és maradandó ajándék! Gyönyörű gobelinbetétes bársony terítő, vagy asztali futó. Ajánlatunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik nem döntötték el, hogy milyen nemes ajándékkal lepjék meg szerettüket a következő családi ünnepen. A tű vagy selyem gobelinbetétes bársony terítő arany csipke, vagy arany sújtás szegéllyel nagyon elegáns ajándék és nemes dísze a lakásnak. Ezeket a szép tárgyakat, jelentős, 50%-os ÁRENGEDMÉNNYEL vásárolhatja meg itt webáruházunkban és boltunkban a PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS GOBELIN SZAKÜZLETBEN Szeged, Vedres u. 2. Nyitva hétköznap : 9 - 18 óráig, Szombaton: 9 - 12 óráig. Akciónk a készlet erejéig tart. Kiszolgálás a rendelések beérkezésének sorrendjében történik. Teljes választékunkat IDE kattintva tekintheti meg
2017.11.22.

GYAPJÚFONAL ÚJDONSÁG!!!

VILÁGSZÍNVONALÚ GYAPJÚFONAL, WEBÁRUHÁZUNKBAN ÉS SZEGEDEN A PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS FONALBOLTBAN!

100% EREDETI AUSZTRÁL MERINÓ GYAPJÚFONAL!

Az ausztrál merinó juh gyapja a világon a legfinomabb gyapjú minőség. A selymesen vékony hosszú elemi szálaknak köszönhetően: könnyű, lágy, puha tapintású. Nem szúrós, nem gyűrődik, antibakteriális és antisztatikus. Kiváló nedvszívó és mindig száraz tapintású. A remekül szigetel, a test melegét megőrzi. Tartós és nagyon komfortos viselet.

A 100% -ban eredeti ausztrál merinó gyapjúból készült ALIZE MERINÓ ROYAL fonal .


Választékunkat ide kattintva tekintheti meg
2017.09.24.

Pamut zsebkendők.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Webáruházi árukínálatát gyönyörű pamut zsebkendőkkel bővítettük. Könnyű női batiszt zsebkendők, világos és sötétebb színű tarkánszőtt férfi zsebkendők egyaránt választhatók.
Fehér női és férfi zsebkendőt, valamint gyász zsebkendőt is itt válasszon !

A ZSEBKENDŐKET, MOST KEDVEZMÉNYES BEVEZETŐÁRUN KÍNÁLJUK.
Teljes választékunkat ITT tekintheti meg
2017.09.16.

ERGONÓMIKUS KÖTŐ ÉS HORGOLTŰ

A harmadik évezred kötéstechnikai világújdonsága az Ergonomikus kötőtű! Elegáns csomagolásban!
MOST BEVEZETŐ ÁRON KAPHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN és boltunkban a
PÁNTLIKÁBAN ! (Rövidáru Bolt Szeged, Vedres u. 2. )

A Prym németországi gyárában feltalálták és megalkották az emberi kéz anatómiájához leginkább alkalmazkodó új eszközt, az ergonomikus kötőtűt.
Az emberiség ruházata elkészítéséhez már több ezer éve használ kötőtűt. A hagyományos tűkkel összhangban és azonos elvek alapján az új kötőtű új lehetőséget biztosít használóinak. A végén cseppformájú hegy van, majd egy hengeres szár következik, ami háromszög alakú szárrésszel folytatódik és a tengely végén van a pattintható mélyedéssel ellátott fonalstop. Az alkotók minden apróságra figyelve fejlett és korszerű kötőeszközt alkottak, amelyben minden résznek külön funkciója van.
A cseppformájú kötőtűvéggel a fonal könnyen kezelhető, a szem nem csúszik le, kezdő és tapasztalt kötő egyaránt gyorsan és egyszerűen haladhat a bonyolult minta készítésekor is.
A kialakított szem a hengeres szárra kerülve tökéletes formát alkot, majd útját folytatva a háromszög alakú részen, a szemek könnyen, szabadon siklanak a tűszáron. Kötés közben a szemek nem szorulnak a tűre, azokat nem kell kézzel továbbítani.
A tű végén lévő többfunkciós gomb a szemek megállításán kívül arra is használható, hogy a kötés szüneteltetésekor a véggombokon lévő mélyedéseket a tűszárral összepattintva, azt egymáshoz rögzítve, a szemek ne csússzanak le a kötőtűről, így a kötés a tűn marad, amit az összekattintott fejek biztosítanak.

Nemcsak egyenes kötőtű készül ergonomikus rendszerben, hanem már kapható az ötdarabos dupla-hegyű zokni kötőtű készlet is mely csepphegyű és szintén ergonomikus rendszerű.

Az ergonomikus kötőtűk alapanyaga rendkívül könnyű, nagy teljesítményű tökéletesen sima, fényezett alabástrom fehér műanyag. Kellemesen rugalmas, tökéletesen idomul a kéz formájához, jó fogású és pihentető vele a kötés. Minden típusú fonalhoz, gyapjúhoz is élvezetes a használata. Tapintása nem hideg, sima felületén könnyedén siklanak a szemek. Kötés közben a kéz nem fárad el, mint a fém vagy a fa alapanyagból készült kötőtűnél.
Figyelje a hamisítatlan márkajelzést mely a tű közepén jól olvasható, a lakkozott felületen.

Kössünk egyszerűen, jobbat, többet! Élvezze a kötés örömét!
VÁLASZTÉKUNK >"KATT IDE"