Ajánlatunk

Legfrissebb híreink

2017.03.16.

VÉGRE MEGÉRKEZETT ! ! !

Választékunkat megtalálja az alábbi címen:
http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/kotes-es-horgolas-kellekei/ergonomikus-koto-es-horgolotu

A harmadik évezred kötéstechnikai világújdonsága az Ergonomikus kötőtű! Elegáns csomagolásban!
MÁR BEVEZETŐ ÁRON KAPHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN és boltunkban a
PÁNTLIKÁBAN ! (Rövidáru Bolt Szeged, Vedres u. 2. )

A Prym németországi gyárában feltalálták és megalkották az emberi kéz anatómiájához leginkább alkalmazkodó új eszközt, az ergonomikus kötőtűt.
Az emberiség ruházata elkészítéséhez már több ezer éve használ kötőtűt. A hagyományos tűkkel összhangban és azonos elvek alapján az új kötőtű új lehetőséget biztosít használóinak. A végén cseppformájú hegy van, majd egy hengeres szár következik, ami háromszög alakú szárrésszel folytatódik és a tengely végén van a pattintható mélyedéssel ellátott fonalstop. Az alkotók minden apróságra figyelve fejlett és korszerű kötőeszközt alkottak, amelyben minden résznek külön funkciója van.
A cseppformájú kötőtűvéggel a fonal könnyen kezelhető, a szem nem csúszik le, kezdő és tapasztalt kötő egyaránt gyorsan és egyszerűen haladhat a bonyolult minta készítésekor is.
A kialakított szem a hengeres szárra kerülve tökéletes formát alkot, majd útját folytatva a háromszög alakú részen, a szemek könnyen, szabadon siklanak a tűszáron. Kötés közben a szemek nem szorulnak a tűre, azokat nem kell kézzel továbbítani.
A tű végén lévő többfunkciós gomb a szemek megállításán kívül arra is használható, hogy a kötés szüneteltetésekor a véggombokon lévő mélyedéseket a tűszárral összepattintva, azt egymáshoz rögzítve, a szemek ne csússzanak le a kötőtűről, így a kötés a tűn marad, amit az összekattintott fejek biztosítanak.

Nemcsak egyenes kötőtű készül ergonomikus rendszerben, hanem már kapható az ötdarabos dupla-hegyű zokni kötőtű készlet is mely csepphegyű és szintén ergonomikus rendszerű.

Az ergonomikus kötőtűk alapanyaga rendkívül könnyű, nagy teljesítményű tökéletesen sima, fényezett alabástrom fehér műanyag. Kellemesen rugalmas, tökéletesen idomul a kéz formájához, jó fogású és pihentető vele a kötés. Minden típusú fonalhoz, gyapjúhoz is élvezetes a használata. Tapintása nem hideg, sima felületén könnyedén siklanak a szemek. Kötés közben a kéz nem fárad el, mint a fém vagy a fa alapanyagból készült kötőtűnél.
Figyelje a hamisítatlan márkajelzést mely a tű közepén jól olvasható, a lakkozott felületen.

Kössünk egyszerűen, jobbat, többet! Élvezze a kötés örömét!
2017.03.09.

KÖTŐFONAL ÚJDONSÁG! MOST ÉRKEZETT !

MÁR RENDELHETŐ WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Az ALIZE fonalak legújabb generációja ez a bambuszt is tartalmazó a gyártó által legjobbnak nevezett puha selymes tapintású fonal, mely tiszta pasztell világos színei miatt a baby fonalak közé lett besorolva de kellemes viselete miatt kiválóan alkalmas tavaszi, nyári jellegű felnőtt ruházat készítéséhez is.

Most még csak nyolcféle ragyogó színből válogathat, de már várjuk további tizenkét szín szállítását is. Ha megérkezik azonnal megtalálja ezen az oldalunkon.

A bambuszról:
A bambusz szál az egyik legkellemesebb viseletű és egészséges szálas anyag. Termesztése nem igényel semmilyen vegyi kezelést, sőt műtrágyát sem mivel a növényt lehullott levelei táplálják. Ezért számít bio alapanyagnak. Ebből a nemes, tiszta alapanyagból ma már a pamutnál is több jó tulajdonsággal rendelkező ruházati alapanyag készül. A bambusz szálból készült ruházat légáteresztő és jó nedvszívó, gyorsan szárad. A bőrt melegben is szárazon és hűvösen tartja. Viselete komfortos, mivel kiváló hőszigetelő. Kiválóan őrzi antibakteriális tulajdonságait nem okoz allergiás tünetet. Puha, selymes és hűvös tapintású.

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

Tekintse meg választékunkat a: http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/bebi-es-gyermek-kotofonalak/alize-baby-best-kotofonal-nm1 oldalon
2017.02.20.

Egy újabb gyönyörű gobelin alkotás

Híreink között szívesen adunk helyet vásárlóink kiemelkedő gobelin alkotásainak melyek rendelkezésünkre bocsátásával megörvendeztetnek mindannyiunkat.

Ilyen most Gőcze Mária tapolcai kedves vásárlónk legújabb gobelin képe, melyet nálunk vásárolt. Az egyedi minta alapján készült gobelin a tapolcai Malom-tó idilli hangulatát megelevenítő nagyon szép alkotás. A részletekre is nagyon ügyelve ideális színeket használva, a gobelin készítőjének sikerült elérni, hogy szinte hallatszik a szökőkút csobogása. A 70 /10cm öltéssűrűségű tűgobelinkép mérete 41 x 65 cm.
Vásárlónknak gratulálunk a szép munkához és további sikeres alkotómunkát kívánunk.
Köszönjük, hogy a fotót rendelkezésünkre bocsátotta, mert így most nagyon sokan gyönyörködhetünk benne.
2017.02.02.

VILÁGSZÍNVONALÚ DMC HORGOLÓCÉRNÁK!

EZZEL A CÉRNÁVAL ÉLMÉNY A HORGOLÁS!

270 éve a kézimunkázók szolgálatában a DMC.

A kiváló minőségű kétszer mercerezett sima felületű, könnyen kezelhető Babylo horgolócérna teljes színválasztékát kínáljuk. 42 egyszínű és 7 melírozott káprázatos új színekkel, élményszerű a horgolás és csodálatos a kész munka.

Tekintse meg választékunkat webáruházunkban a:
http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/horgolocernak/dmc-babylo-horgolocerna-egyszinu
címen!
2017.01.15.

Elegáns kötőfonal az ALIZE Angora Gold

Az ALIZE Gold kötőfonalaknak ideális összetétele az, ami ami különösen kellemessé teszi használatát. A hosszú szálú minőségi, puha, lágy akril szálon felül 10% gyapjút és ami a legfontosabb, 10% ANGÓRA GYAPJÚT is tartalmaz. A kötőfonalban lévő szálas anyagok együtt harmonikus, puha, finom, könnyű, mégis tartósan meleg viseletet biztosítanak. Az angóra gyapjú, kedvező tulajdonságai miatt közkedvelt könnyűipari szálas anyag.
VISELETE RENDKÍVÜL ELEGÁNS.
Webáruházunkban választhat mintás ANGORA GOLD BATIK kötőfonalat a : http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/moher-tartalmu-kotofonal/alize-angora-gold-batik-kotofonal - címen,

egyszínű ANGORA GOLD kötőfonalat a : http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/moher-tartalmu-kotofonal/alize-angora-gold-kotofonal - címen és

elegáns flitterrel díszített alkalmi ruházatnak ajánlott ALIZE GOLD PULLU kötőfonalat a : http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/moher-tartalmu-kotofonal/alize-angora-gold-pullu-star-kotofonal - címen!
2016.12.01.

Pihe - puha kötőfonal picinek és nagynak!

Már kapható a puha-pihe ALIZE SOFTY kötőfonal, melyet elsősorban gyermekeknek ajánlunk. Lágy puha tapintása melegen tart és a legkeresettebb színek között válogathat.
De felnőttek is örömmel hordhatják a belőle készült sál, könnyű, meleg, selymes tapintású. Díszítő fonalként is használható.
Megtalálja webáruházunkban az alábbi címen:
http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/bebi-es-gyermek-kotofonalak/puha-pihe-alize-softy-bebifonal
Kapható boltunkban is a Pántlika Rövidáru és Fonal Szaküzletben. Telefon 62-435-967 vagy 20-805-5500 .
A Pántlika Rövidáru és Fonal Szaküzletünk NYITVA : hétköznap 9 - 18 óráig, szombaton 9 - 12 óráig!
2016.09.01.

Törzsvevőink figyelmébe!

Webáruházunk fejlesztése során bővítettük törzsvevőinknek szóló szolgáltatásainkat.
Ha Ön már törzsvevőnk, vásárlása során rendszerünk, már a kategóriának megfelelő 10 - 15 - vagy 20 %-al csökkentett fogyasztói áron kínálja a kiválasztott terméket. A kiszállítás is ennek megfelelő, árengedménnyel történik.
Éljen a lehetőséggel. Legyen Ön is a törzsvevőnk!

Tekintse meg TÖRZSVEVŐSZABÁLYZATUNKAT a "Szabályzatok" főmenüben.
2016.04.08.

OLCSÓBB LETT A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Webáruházunk megújításának egyik eredménye, hogy 2016. Április 5.-től többféle szállítási lehetőség közül választhatnak vásárlóink, az eddiginél olcsóbb szállítási költséggel.
A megrendelése leadásakor lehetősége van bejelölni a szállítás, vagy az áruátvétel módját és fizetés formáját is. Ennek alapján rendszerünk azonnal kiszámítja a szállítási költséget és hozzáadja a kiválasztott áru értékéhez.

Az itt látható gobelin mintát a csendéletek főmenü, virágok között a második oldalon találja. Keresési cím: http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/festett-gobelin-mintalapok/csendeletek/virag?p=2