Ajánlatunk

Legfrissebb híreink

2017.01.15.

Elegáns kötőfonal az ALIZE Angora Gold

Az ALIZE Gold kötőfonalaknak ideális összetétele az, ami ami különösen kellemessé teszi használatát. A hosszú szálú minőségi, puha, lágy akril szálon felül 10% gyapjút és ami a legfontosabb, 10% ANGÓRA GYAPJÚT is tartalmaz. A kötőfonalban lévő szálas anyagok együtt harmonikus, puha, finom, könnyű, mégis tartósan meleg viseletet biztosítanak. Az angóra gyapjú, kedvező tulajdonságai miatt közkedvelt könnyűipari szálas anyag.
VISELETE RENDKÍVÜL ELEGÁNS.
Webáruházunkban választhat mintás ANGORA GOLD BATIK kötőfonalat a : http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/moher-tartalmu-kotofonal/alize-angora-gold-batik-kotofonal - címen,

egyszínű ANGORA GOLD kötőfonalat a : http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/moher-tartalmu-kotofonal/alize-angora-gold-kotofonal - címen és

elegáns flitterrel díszített alkalmi ruházatnak ajánlott ALIZE GOLD PULLU kötőfonalat a : http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/moher-tartalmu-kotofonal/alize-angora-gold-pullu-star-kotofonal - címen!
2016.12.01.

Pihe - puha kötőfonal picinek és nagynak!

Már kapható a puha-pihe ALIZE SOFTY kötőfonal, melyet elsősorban gyermekeknek ajánlunk. Lágy puha tapintása melegen tart és a legkeresettebb színek között válogathat.
De felnőttek is örömmel hordhatják a belőle készült sál, könnyű, meleg, selymes tapintású. Díszítő fonalként is használható.
Megtalálja webáruházunkban az alábbi címen:
http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/kotofonalak/bebi-es-gyermek-kotofonalak/puha-pihe-alize-softy-bebifonal
Kapható boltunkban is a Pántlika Rövidáru és Fonal Szaküzletben. Telefon 62-435-967 vagy 20-805-5500 .
A Pántlika Rövidáru és Fonal Szaküzletünk NYITVA : hétköznap 9 - 18 óráig, szombaton 9 - 12 óráig!
2016.09.01.

Törzsvevőink figyelmébe!

Webáruházunk fejlesztése során bővítettük törzsvevőinknek szóló szolgáltatásainkat.
Ha Ön már törzsvevőnk, vásárlása során rendszerünk, már a kategóriának megfelelő 10 - 15 - vagy 20 %-al csökkentett fogyasztói áron kínálja a kiválasztott terméket. A kiszállítás is ennek megfelelő, árengedménnyel történik.
Éljen a lehetőséggel. Legyen Ön is a törzsvevőnk!

Tekintse meg TÖRZSVEVŐSZABÁLYZATUNKAT a "Szabályzatok" főmenüben.
2016.04.08.

OLCSÓBB LETT A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Webáruházunk megújításának egyik eredménye, hogy 2016. Április 5.-től többféle szállítási lehetőség közül választhatnak vásárlóink, az eddiginél olcsóbb szállítási költséggel.
A megrendelése leadásakor lehetősége van bejelölni a szállítás, vagy az áruátvétel módját és fizetés formáját is. Ennek alapján rendszerünk azonnal kiszámítja a szállítási költséget és hozzáadja a kiválasztott áru értékéhez.

Az itt látható gobelin mintát a csendéletek főmenü, virágok között a második oldalon találja. Keresési cím: http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/festett-gobelin-mintalapok/csendeletek/virag?p=2
2016.03.27.

Áruházunk megújul!

A következő hetekben folyamatosan bővítjük áruházunk szolgáltatásait, hogy még nagyobb hatékonysággal szolgálhassuk ki vásárlóink igényeit.

Első lépésként rendelésének leadásakor megújult felülettel és új szállítási módokkal várjuk Önt.

Az átalakítás ideje alatt észlelt esetleges fennakadásokról várjuk szíves észrevételeit a szokott elérhetőségeken:
Telefonon a (20) 805 5500 számon, vagy e-mailben a melina@melina.hu e-címen.

Jó vásárlást kívánunk!