Ajánlatunk

Legfrissebb híreink

2018.02.21.

SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS - 40% ÁRENGEDMÉNY

SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁST a VASTAG - MELEG - PUHA kötőfonalak egy részéből 40%-os ÁRENGEDMÉNNYEL! Webáruházunkban és boltunkban: PÁNTLIKA Fonal és Rövidáru Szaküzlet Szeged, Vedres u. 2.
Figyelmébe ajánljuk:
BUKLÉ és a COUNTRY LUX fémszállal ékesített KÖTŐFONAL MOST 40%-al OLCSÓBB! Amíg a készlet tart.
25% gyapjútartalmának köszönhetően KELLEMESEN MELEG.!
70% Prémium akryl tartalmának köszönhetően SIMOGATÓAN PUHA!
Egy motring 100gr MOST 756 Ft.
SZINEK ITT
A LUMIO fényvisszaverő meleg sportos sapka és sálfonal nagyon divatos és jó viselet. 150gr/mtr 2780 Ft helyett MOST CSAK 1668 Ft . 40%-kal olcsóbb!
SZINEK ITT
BARKA Malom kötőfonal 50% gyapjútartalommal szintén 40%-al olcsóbb
SZINEK ITT
BOHÉM Moher fonal. Maga az elegancia! Most 40%-kal olcsóbban! 100gr 1480Ft helyett MOST CSAK 889 Ft!
SZINEK ITT
2017.12.20.

NYEREMÉNYJÁTÉKUNK NYERTESE

Webáruházunk facebook oldalán nyereményjátékot rendeztünk. A több mint harmincezer résztvevő közül Bodó Ilona, szegedi lakos lett a nyertes aki december 20-án örömmel vette át 18000 Ft összértékű nyereményét boltunkban a PÁNTLIKA RÖVIDÁRU- ÉS FONALBOLTBAN Jolikától a bolt eladójától.
Nyereménye egy speciálisan kialakított PRYM kötőtáska, mely minden kötési kellék tárolására és szállítására is alkalmas. 50 dkg ALIZE Angora Gold kötőfonal, a hozzá szükséges kötőtűkkel. Egy a táskához illő PRYM márkájú tűpárna, zsebében egy fényes acél kézimunkaolló. A fonalból a kapott eszközök segítségével kislányának köt pulóvet, a maradék fonalból pedig sál készül.
Nyertesünknek gratulálunk , minden játékosunknak, vevőnknek és látogatónknak KELLEMES KARÁCSONYI ünnepet kívánunk!
2017.11.22.

GYAPJÚFONAL ÚJDONSÁG!!!

VILÁGSZÍNVONALÚ GYAPJÚFONAL, WEBÁRUHÁZUNKBAN ÉS SZEGEDEN A PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS FONALBOLTBAN!

100% EREDETI AUSZTRÁL MERINÓ GYAPJÚFONAL!

Az ausztrál merinó juh gyapja a világon a legfinomabb gyapjú minőség. A selymesen vékony hosszú elemi szálaknak köszönhetően: könnyű, lágy, puha tapintású. Nem szúrós, nem gyűrődik, antibakteriális és antisztatikus. Kiváló nedvszívó és mindig száraz tapintású. A remekül szigetel, a test melegét megőrzi. Tartós és nagyon komfortos viselet.

A 100% -ban eredeti ausztrál merinó gyapjúból készült ALIZE MERINÓ ROYAL fonal .


Választékunkat ide kattintva tekintheti meg
2017.09.24.

Pamut zsebkendők.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Webáruházi árukínálatát gyönyörű pamut zsebkendőkkel bővítettük. Könnyű női batiszt zsebkendők, világos és sötétebb színű tarkánszőtt férfi zsebkendők egyaránt választhatók.
Fehér női és férfi zsebkendőt, valamint gyász zsebkendőt is itt válasszon !

A ZSEBKENDŐKET, MOST KEDVEZMÉNYES BEVEZETŐÁRUN KÍNÁLJUK.
Teljes választékunkat ITT tekintheti meg
2017.09.16.

ERGONÓMIKUS KÖTŐ ÉS HORGOLTŰ

A harmadik évezred kötéstechnikai világújdonsága az Ergonomikus kötőtű! Elegáns csomagolásban!
MOST BEVEZETŐ ÁRON KAPHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN és boltunkban a
PÁNTLIKÁBAN ! (Rövidáru Bolt Szeged, Vedres u. 2. )

A Prym németországi gyárában feltalálták és megalkották az emberi kéz anatómiájához leginkább alkalmazkodó új eszközt, az ergonomikus kötőtűt.
Az emberiség ruházata elkészítéséhez már több ezer éve használ kötőtűt. A hagyományos tűkkel összhangban és azonos elvek alapján az új kötőtű új lehetőséget biztosít használóinak. A végén cseppformájú hegy van, majd egy hengeres szár következik, ami háromszög alakú szárrésszel folytatódik és a tengely végén van a pattintható mélyedéssel ellátott fonalstop. Az alkotók minden apróságra figyelve fejlett és korszerű kötőeszközt alkottak, amelyben minden résznek külön funkciója van.
A cseppformájú kötőtűvéggel a fonal könnyen kezelhető, a szem nem csúszik le, kezdő és tapasztalt kötő egyaránt gyorsan és egyszerűen haladhat a bonyolult minta készítésekor is.
A kialakított szem a hengeres szárra kerülve tökéletes formát alkot, majd útját folytatva a háromszög alakú részen, a szemek könnyen, szabadon siklanak a tűszáron. Kötés közben a szemek nem szorulnak a tűre, azokat nem kell kézzel továbbítani.
A tű végén lévő többfunkciós gomb a szemek megállításán kívül arra is használható, hogy a kötés szüneteltetésekor a véggombokon lévő mélyedéseket a tűszárral összepattintva, azt egymáshoz rögzítve, a szemek ne csússzanak le a kötőtűről, így a kötés a tűn marad, amit az összekattintott fejek biztosítanak.

Nemcsak egyenes kötőtű készül ergonomikus rendszerben, hanem már kapható az ötdarabos dupla-hegyű zokni kötőtű készlet is mely csepphegyű és szintén ergonomikus rendszerű.

Az ergonomikus kötőtűk alapanyaga rendkívül könnyű, nagy teljesítményű tökéletesen sima, fényezett alabástrom fehér műanyag. Kellemesen rugalmas, tökéletesen idomul a kéz formájához, jó fogású és pihentető vele a kötés. Minden típusú fonalhoz, gyapjúhoz is élvezetes a használata. Tapintása nem hideg, sima felületén könnyedén siklanak a szemek. Kötés közben a kéz nem fárad el, mint a fém vagy a fa alapanyagból készült kötőtűnél.
Figyelje a hamisítatlan márkajelzést mely a tű közepén jól olvasható, a lakkozott felületen.

Kössünk egyszerűen, jobbat, többet! Élvezze a kötés örömét!
VÁLASZTÉKUNK >"KATT IDE"
2017.05.02.

Törzsvevőink figyelmébe!

Webáruházunk fejlesztése során bővítettük törzsvevőinknek szóló szolgáltatásainkat.
Ha Ön már törzsvevőnk, vásárlása során rendszerünk, már a kategóriának megfelelő 10 - 15 - vagy 20 %-al csökkentett fogyasztói áron kínálja a kiválasztott terméket. A kiszállítás is ennek megfelelő, árengedménnyel történik.
Éljen a lehetőséggel. Legyen Ön is a törzsvevőnk!

Tekintse meg TÖRZSVEVŐSZABÁLYZATUNKAT.