Ajánlatunk

Legfrissebb híreink

2016.07.18.

A X.Szamosközi gobelinvarró pályázat és kiállítás

2016 július 16-án Szegváron, a frissen felújított gyönyörű Károlyi kastélyban ünnepélyesen megnyilt, a X. jubileumi Szamosközi gobelinvarró pályázat és kiállítás.
A Melina Gobelin Webáruházunk által felajánlott díjat, egy értékes varródobozt, a szakértő zsűri a Nagykállóról pályázó, Patakiné Szántó Enikő által készített 65 x 90 cm-es, hatalmas méretű (Szamosközi olajfestmény alapján készült) " Hortobágy este" c. gobelin alkotásnak ítélte.Gratulálunk a nyertesnek és még sok szép örömteli alkotómunkát kívánunk.
2016.04.08.

OLCSÓBB LETT A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Webáruházunk megújításának egyik eredménye, hogy 2016. Április 5.-től többféle szállítási lehetőség közül választhatnak vásárlóink, az eddiginél olcsóbb szállítási költséggel.
A megrendelése leadásakor lehetősége van bejelölni a szállítás, vagy az áruátvétel módját és fizetés formáját is. Ennek alapján rendszerünk azonnal kiszámítja a szállítási költséget és hozzáadja a kiválasztott áru értékéhez.

Az itt látható gobelin mintát a csendéletek főmenü, virágok között a második oldalon találja. Keresési cím: http://www.gobelinaruhaz.hu/hu/termekek/festett-gobelin-mintalapok/csendeletek/virag?p=2
2016.03.27.

Áruházunk megújul!

A következő hetekben folyamatosan bővítjük áruházunk szolgáltatásait, hogy még nagyobb hatékonysággal szolgálhassuk ki vásárlóink igényeit.

Első lépésként rendelésének leadásakor megújult felülettel és új szállítási módokkal várjuk Önt.

Az átalakítás ideje alatt észlelt esetleges fennakadásokról várjuk szíves észrevételeit a szokott elérhetőségeken:
Telefonon a (20) 805 5500 számon, vagy e-mailben a melina@melina.hu e-címen.

Jó vásárlást kívánunk!