Ajánlatunk

Legfrissebb híreink

2018.09.20.

A Pántlika Rövidáru Bolt nyitvatartása

A Melina Bt üzlete, 6726 Szeged Vedres u. 2. sz. alatti Pántlika Rövidáru Boltjának nyitvatartása 2018. szeptember 24-től:
Hétköznap:   9 - 17 óráig
Szombaton:   9 - 13 óráig
A webáruházunkban megrendelt termékek, boltunkban is átvehetők!
Pántlika üzletünkben is készséggel várjuk vásárlóinkat !
2018.03.01.

50% ÁRENGEDMÉNNYEL OLCSÓBBAN!

MOST 50%-os ÁRENGEDMÉNNYEL OLCSÓBBAN AJÁNLJUK!   I g a z i   m e g l e p e  t é s ! Elegáns és maradandó ajándék! Gyönyörű gobelinbetétes bársony terítő, vagy asztali futó. Ajánlatunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik nem döntötték el, hogy milyen nemes ajándékkal lepjék meg szerettüket a következő családi ünnepen. A tű vagy selyem gobelinbetétes bársony terítő arany csipke, vagy arany sújtás szegéllyel nagyon elegáns ajándék és nemes dísze a lakásnak. Ezeket a szép tárgyakat, jelentős, 50%-os ÁRENGEDMÉNNYEL vásárolhatja meg itt webáruházunkban és boltunkban a PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS GOBELIN SZAKÜZLETBEN Szeged, Vedres u. 2. Nyitva hétköznap : 9 - 17 óráig, Szombaton: 9 - 12 óráig. Akciónk a készlet erejéig tart. Kiszolgálás a rendelések beérkezésének sorrendjében történik. Teljes választékunkat IDE kattintva tekintheti meg
2017.11.22.

GYAPJÚFONAL ÚJDONSÁG!!!

VILÁGSZÍNVONALÚ GYAPJÚFONAL, WEBÁRUHÁZUNKBAN ÉS SZEGEDEN A PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS FONALBOLTBAN!

100% EREDETI AUSZTRÁL MERINÓ GYAPJÚFONAL!

Az ausztrál merinó juh gyapja a világon a legfinomabb gyapjú minőség. A selymesen vékony hosszú elemi szálaknak köszönhetően: könnyű, lágy, puha tapintású. Nem szúrós, nem gyűrődik, antibakteriális és antisztatikus. Kiváló nedvszívó és mindig száraz tapintású. A remekül szigetel, a test melegét megőrzi. Tartós és nagyon komfortos viselet.

A 100% -ban eredeti ausztrál merinó gyapjúból készült ALIZE MERINÓ ROYAL fonal .


Választékunkat ide kattintva tekintheti meg
2017.09.24.

Pamut zsebkendők.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Webáruházi árukínálatát gyönyörű pamut zsebkendőkkel bővítettük. Könnyű női batiszt zsebkendők, világos és sötétebb színű tarkánszőtt férfi zsebkendők egyaránt választhatók.
Fehér női és férfi zsebkendőt, valamint gyász zsebkendőt is itt válasszon !

A ZSEBKENDŐKET, MOST KEDVEZMÉNYES BEVEZETŐÁRUN KÍNÁLJUK.
Teljes választékunkat ITT tekintheti meg