Ajánlatunk

Legfrissebb híreink

2018.11.10.

Bővült kínálatunk! 50% ÁRENGEDMÉNNYEL OLCSÓBBAN!

MOST 50%-os ÁRENGEDMÉNNYEL OLCSÓBBAN AJÁNLJUK!   I g a z i   m e g l e p e  t é s ! Elegáns és maradandó ajándék! Már nem csak gyönyörű gobelinbetétes bársony  asztali futó de messzép gobelin motívumokat is 50% -olcsóbban vásárolhat! A GOBELIN MUTÍVUMOK Hernyóselyem szitára, vagy sűrű pamut kanavára kézzel varrott gobelin minták, amelyek további feldolgozásra, (pl.: keretezésre, ruha és táska betétre, doboz és ékszer díszítésre, gomb behúzásra, terítő középre, stb.) alkalmasak egyéni ízlés és elképzelés szerint.   A tű vagy selyem gobelinbetétes bársony terítő arany sújtás szegéllyel nagyon elegáns ajándék és nemes dísze a lakásnak. Ezeket a szép tárgyakat, jelentős, 50%-os ÁRENGEDMÉNNYEL vásárolhatja meg itt webáruházunkban és boltunkban a PÁNTLIKA RÖVIDÁRU ÉS GOBELIN SZAKÜZLETBEN Szeged, Vedres u. 2. Nyitva hétköznap : 9 - 17 óráig, Szombaton: 9 - 12 óráig.   Ajánlatunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik nem döntötték el, hogy milyen nemes ajándékkal lepjék meg szerettüket a közelgő ünnepen. Akciónk a készlet erejéig tart. Kiszolgálás a rendelések beérkezésének sorrendjében történik. Teljes választékunkat IDE kattintva tekintheti meg
2018.09.20.

A Pántlika Rövidáru Bolt nyitvatartása

A Melina Bt üzlete, 6726 Szeged Vedres u. 2. sz. alatti Pántlika Rövidáru Boltjának nyitvatartása 2018. szeptember 24-től:
Hétköznap:   9 - 17 óráig
Szombaton:   9 - 13 óráig
A webáruházunkban megrendelt termékek, boltunkban is átvehetők!
Pántlika üzletünkben is készséggel várjuk vásárlóinkat !
2017.09.24.

Pamut zsebkendők.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Webáruházi árukínálatát gyönyörű pamut zsebkendőkkel bővítettük. Könnyű női batiszt zsebkendők, világos és sötétebb színű tarkánszőtt férfi zsebkendők egyaránt választhatók.
Fehér női és férfi zsebkendőt, valamint gyász zsebkendőt is itt válasszon !

A ZSEBKENDŐKET, MOST KEDVEZMÉNYES BEVEZETŐÁRUN KÍNÁLJUK.
Teljes választékunkat ITT tekintheti meg